Bästa thai stockholm thai tantra massage

bästa thai stockholm thai tantra massage

Våra thailändska massörer samt kroppsterapeuter har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 20 års erfarenhet av traditionell thaimassage i Thailand. Samruai thai massage Stockholm. Thaimassage i Sverige med influenser från Taiwan. Boka nu och upplev äkta friskvård på Kungsholmsgatan 10, Kungsholmen. Vår salong finns på Valhallavägen 40 i Södermal, Stockholm. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att Ni ska känna er som hemma – trygg och skön. Har du spända, stela, trötta, ömma, värkande muskler? Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? I så fall rekommenderar vi dig att.

Bästa thai stockholm thai tantra massage - sex malmö

Den inledande massagen utförs på nästan exakt samma sätt som vanlig oljemassage. Vi vill passa på och hälsa er varmt välkomna till Samruai Thai massage i Stockholm. bästa thai stockholm thai tantra massage

Videos

nya massage - japansk massage med massage olja

Bästa thai stockholm thai tantra massage - massage

Varm Örtmassage Varm Örtmassage är en terapeutisk behandling som man behandlar med uppvärmda örter som lindats in i tyg. Det som drar ner betyget något är att man hör surret utifrån.

Leave a Reply